Kennis maken met Oertocht

OERTOCHT_LOGO_ZONDER

Ga mee op mini Oertocht!

Wij organiseren op donderdagavond 11 juli aanstaande een mini Oertocht om kennis te kunnen maken met ons en ons concept. We zullen vanaf de parkeerplaats aan het Kwartelpad in Den Haag een kleine wandeling maken door het mooie duingebied aan de zuidkant van Scheveningen. In een informele setting kun je ons vragen stellen over Oertocht en we zullen jullie middels een aantal oefeningen bekend laten maken met onderwerpen en activiteiten die je tijdens een Oertocht kan verwachten.

Het Wetboek

Om je al een beetje een voorproefje te geven, dagen we je uit om eens na te denken over de leefregels die je hanteert in je leven. Wat zijn de manieren waarop je jezelf, je omgeving, je gedachten en je gevoelens probeert te controleren? We noemen dit wel jouw leefwetten. Ga deze wetten eens een tijdje observeren en ‘vangen’ in je eigen wetboek. Klik hier voor de hand-out die je daarbij kunt gebruiken.

Ook voor deze mini Oertocht kan het best zijn dat je bepaalde verwachtingen hebt. Noteer ze en laat het ons vooral weten. Misschien doen we er wat mee, misschien ook juist helemaal niet;)

We hopen je te zien de 11e!

Wanneer: donderdag 11 juli 2019 om 19:45u

Duur: 19:45 – 21:00u

Start locatie: Parkeerplaats aan het Kwartelpad, Den Haag

Aanmelden? Stuur een mail naar info@oertocht.nl

%d bloggers liken dit: