Dromen, durven, doen!

thp_6563

Onze missie is dromen, durven, doen!

Aan de hand van praktische tools aan de slag gaan met jezelf. We gebruiken daarbij ACT (Acceptance and commitment Therapy) als leidraad. We zullen je vragen stellen, uitnodigen jezelf te onderzoeken, jezelf uit te dagen. Wat is je oerkompas? Volg je je koers? Leef je volgens je waarden?

Coaches van Oertocht Anneke Goslings en Ruurd Mosterd nemen je mee naar buiten, de natuur in. We geloven dat de kracht en rust van de natuur een hoop zinvolle zaken naar boven brengt in een mens. Ruurd zegt over zijn ervaringen in de natuur: ‘In mijn leven is de natuur een dagelijks ingrediënt dat zorgt voor evenwicht.  De zee geeft voor mij de actie, om te surfen of te zwemmen bijvoorbeeld. En aan de andere kant is het duingebied en het bos belangrijk voor mij om tot rust te komen, te wandelen en te bezinnen. Het levert mij altijd iets op.’

We nemen je graag mee op een tocht! De volgende tocht staat gepland op woensdag 9 oktober 2019 in het Westduinpark te Den Haag.

MUST SEE!! Kijktip: Tegenlicht uitzending over het bos

%d bloggers liken dit: