Oertocht oprichters eigen koers…

In goed overleg hebben oprichters Anneke Goslings en Ruurd Mosterd van Oertocht besloten om ieder zijn eigen weg te gaan. Bij een oertocht hoort soms een koerswijziging. Ruurd heeft aangevoeld dat het tijd is voor verandering. Er was meer behoefte ontstaan om een eigen ondernemerskoers te varen. Het loslaten van Oertocht hoorde bij dit proces.

Ruurd: “Het was en is altijd fijn werken met Anneke. Ik ben trots op wat ik met haar heb opgezet met Oertocht, waar we voor staan. Die waarden, de focus neem ik mee. Hopelijk kan ik deze begin volgende jaar lanceren. Ik kijk terug op mooie tochten met Anneke. Ik wil haar bedanken. En ik hou graag contact om te sparren over het mooie coachvak en te praten over de zaken die ons drijft.

Ik ga de komende periode door met mijn activiteiten van Gezond aan Zee Outdoor (samen met mijn GAZO team), individuele buitencoaching en trainingen. Vanaf het nieuwe jaar zullen mijn diensten onder een nieuwe bedrijfsnaam komen te hangen. Spannend! Daarnaast heb ik ideeën om nieuwe activiteiten uit te rollen. Daar heb ik veel zin in. Wordt vervolgd.”

Anneke: “Ik kijk terug op een bijzondere inspirerende samenwerking met Ruurd. We hebben een stevige basis gelegd voor onze manier van werken met mensen, hetgeen we allebei het liefste doen. Mensen mee op pad nemen, in beweging, de natuur in, op avontuur om meer ruimte te krijgen voor creatievere processen, vrijheid en een ruimer bewustzijn. Wij moedigen altijd aan om je eigen koers te varen. Daar is soms heel wat moed voor nodig, maar als je durft, liggen er nieuwe paden op je te wachten. Ruurd doet precies waar hij voor staat. Hij volgt zijn Oerkompas en dan weet je, dan lig je altijd op koers! Ik wens Ruurd prachtige nieuwe avonturen toe en onze paden zullen zeker blijven kruisen.

Oertocht zal worden voortgezet door Anneke. Binnenkort zal er meer informatie verschijnen over de tak ‘Oertocht in de bergen’ vanuit basecamp in Kals, Oostenrijk. Houd de site en de socials in de gaten!

%d bloggers liken dit: