IMG_2157

Anneke Goslings 

Ik ben opgeleid als sociaal- en sportpsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ruim 10 jaar heb ik als zelfstandig sportpsycholoog gewerkt en voornamelijk individuele mentale training verzorgd voor sporters, teams en begeleiding. Dit deed ik onder de vlag van Gezond aan Zee, een multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen. De laatste jaren begeleid ik echter steeds meer mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koers in hun leven. Mijn hang naar het buitenleven en reizen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk in een nieuw jasje heb gehesen. Zo ontstond in 2019 Oertocht. 

Het geeft me voldoening om mensen te helpen om een duurzaam leven te leven, waarbij hun waarden en drijfveren centraal staan. Oertocht is een dienst waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van de nieuwste inzichten op het gebied van ‘Green Mental Health’ en het effect van natuur op ons algehele welzijn. ‘Acceptance & Commitment Therapy’ oftewel ACT vormt de basis van mijn aanpak. Samen met collega’s probeer ik steeds onze krachten als (sport)psychologen, trainers, coaches, en outdoorfanaten te bundelen om inspirerende programma’s te maken voor enthousiaste gemotiveerde mensen die ervoor kiezen het heft in eigen hand te nemen. Zelf doe ik dit het liefst buiten in de natuur vanuit mijn boshuis op de Hoge Veluwe in Otterlo. 

Heb je interesse om eens mee te gaan op een Oertocht? Een dag of meerdere dagen de natuur in? Misschien zelfs de grens over naar de alpen of een etappe mee in de Oertocht camper? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl en/of vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

%d bloggers liken dit: