IMG_2157

Anneke Goslings 

Ik ben opgeleid als sociaal- en sportpsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ruim 10 jaar heb ik als zelfstandig sportpsycholoog gewerkt en voornamelijk individuele mentale training verzorgd voor sporters, teams en begeleiding. Dit deed ik onder de vlag Gezond aan Zee, een multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen, waar ik nog steeds aan verbonden ben. De laatste jaren begeleid ik echter steeds meer mensen met lifestyle vraagstukken. Mijn hang naar het buitenleven en reizen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk in een nieuw jasje heb gehesen. Zo ontstond in 2019 Oertocht. 

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om een duurzaam leven te leven, waarbij hun waarden en drijfveren centraal staan. Deze missie deel ik met collega en vriend Ruurd Mosterd. Wij hebben de eerste jaren Oertocht samen vorm gegeven en varen inmiddels ieder onze eigen koers. Geheel in lijn met waar we voor staan. 

Oertocht is een dienst waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van de nieuwste inzichten op het gebied van ‘Green Mental Health’ en het effect van natuur op ons algehele welzijn. Samen met collega’s probeer ik steeds onze krachten als trainers, coaches, (sport)psychologen en outdoorfanaten te bundelen om inspirerende programma’s te ontwerpen voor enthousiaste gemotiveerde mensen die ervoor kiezen het heft in eigen hand te nemen. Zelf doe ik dit het liefst buiten in de natuur vanuit mijn boshuis op de Hoge Veluwe in Otterlo. 

Heb je interesse om eens mee te gaan op een Oertocht? Een dag of meerdere dagen de natuur in? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl en/of vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

%d bloggers liken dit: