Anneke Goslings 

Anneke is opgeleid als sociaal- en sportpsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze heeft jarenlang op hoog niveau gehockeyd en is aan het trainen voor de Elfstedentocht (de echte, op de schaats). 

‘’De afgelopen 10 jaar heb ik als zelfstandig psycholoog gewerkt en voornamelijk individuele mentale training verzorgd voor sporters, teams en begeleiding. De laatste jaren begeleid ik steeds meer mensen met lifestylevraagstukken. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om een duurzaam leven te leven, waarbij hun waarden en drijfveren centraal staan’’. 

Ruurd Mosterd 

Ruurd is afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij heeft jarenlang in het Speciaal Onderwijs gewerkt als sportleraar en is als gepassioneerd surfer ook zeer actief geweest voor de Holland Surfing Association, o.a. als bondscoach. 

“In 2010 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in personal trainingen ter verbetering van de gezondheid en groepstrainingen gericht op surfen’’. 

‘’Oertocht is een dienst waarbij wij onze krachten als trainer, coach, (sport)psycholoog en outdoorfanaten bundelen om inspirerende programma’s te ontwerpen voor enthousiaste gemotiveerde mensen die ervoor kiezen het heft in eigen hand te nemen. En dat doen we het liefst buiten in de natuur, heerlijk om te doen!”

Anneke en Ruurd maken beiden deel uit van Gezond aan Zee, een multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen.

Heb je interesse om mee te gaan op een oertocht? Een dag, een weekend of een week de natuur in? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl.

%d bloggers liken dit: