Anneke Goslings 

Ik ben opgeleid als sociaal- en sportpsycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ruim 10 jaar heb ik als zelfstandig sportpsycholoog gewerkt en voornamelijk individuele mentale training verzorgd voor sporters, teams en begeleiding. Dit deed ik onder de vlag Gezond aan Zee, een multidisciplinair gezondheidscentrum in de haven van Scheveningen, waar ik nog steeds aan verbonden ben. De laatste jaren begeleid ik echter steeds meer mensen met lifestyle vraagstukken. Mijn hang naar het buitenleven en reizen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk in een nieuw jasje heb gehesen. Zo ontstond in 2019 Oertocht. 

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om een duurzaam leven te leven, waarbij hun waarden en drijfveren centraal staan. Deze missie deel ik met collega en vriend Ruurd Mosterd. Wij hebben de eerste jaren Oertocht samen vorm gegeven en varen inmiddels ieder onze eigen koers. Geheel in lijn met waar we voor staan. 

Oertocht is een dienst waarbij wij nog steeds onze krachten als trainer, coach, (sport)psycholoog en outdoorfanaten bundelen om inspirerende programma’s te ontwerpen voor enthousiaste gemotiveerde mensen die ervoor kiezen het heft in eigen hand te nemen. Dat doen wij beiden het liefst buiten in de natuur. Ruurd in regio Den Haag/Scheveningen en ik veelal vanuit mijn boshuis op de Hoge Veluwe in Otterlo. 

Heb je interesse om mee te gaan op een Oertocht? Een dag of meerdere dagen de natuur in? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl

%d bloggers liken dit: