Dromen, durven, doen!

Ben je gelukkig met de koers die je volgt of heb je misschien een koerswijziging nodig? Tijdens een Oertocht gaan we dat uitzoeken. 

Hoe? Door te kijken naar je oerkompas, je innerlijke kompas dat je helpt om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn. 

  • Laat jij bijvoorbeeld je waarden en drijfveren bepalen welke koers je volgt? 
  • En hoe ga je om met de grillen van het leven?

Nieuwe inzichten over jezelf en je leven 

Oertocht neemt je mee de natuur in, naar het onbekende. Het buiten zijn brengt je in het hier en nu. Zo kom je meer in contact met de natuur, met jezelf en met je oerkompas. 

Vanuit die connectie ontstaat er bovendien ruimte en creativiteit om over te gaan tot actie. Om zo op een no-nonsensemanier je levensstijl te veranderen.

Oertocht gaat een stukje mee op reis

Wij laten je ervaren wat grenzen verleggen in de natuur is, hoe je koers kunt wijzigen en hoe je dit in de praktijk brengt in je dagelijks leven. Dit kan middels 1 op 1 coaching met Ruurd of met Anneke óf je kan mee op pad en een Oertocht beleven in de vorm van een reis of groepstocht. 

  • Jij bepaalt je koers op basis van je drijfveren en waarden 
  • Jij weet tenslotte wat belangrijk is. Vervolgens ga je aan de slag met het herontdekken en bepalen van de route die je wilt volgen
  • Oertocht biedt skills en vaardigheden aan die je onderweg nodig kunt hebben  
  • Alles draait om zelfredzaamheid

Kom in actie zodat je weer de baas bent over je eigen gevoel en over je eigen leven. Dat is uiteindelijk waar het bij Oertocht om gaat. 

Heb je interesse om mee te gaan op een Oertocht? Heb je een speciaal verzoek? Wij denken graag met je mee en kunnen een Oertocht op maat leveren. Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl.

%d bloggers liken dit: