IMG_1612

Volg je koers

‘Oertocht’ betekent voor Friezen de oversteek en wordt vaak gebruikt in de zin van de oversteek van het vaste land naar de Waddeneilanden. Ik gebruik het woord voor de oversteek naar een nieuwe start of een nieuw te volgen koers in je leven. Julia Roberts refereerde er ook zo prachtig aan in de film Eat Pray and Love (2010) en noemde het ‘attraversiamo’. 

Ben je tevreden met de koers die jij volgt in je leven? Of heb je misschien een koerswijziging nodig? Tijdens een Oertocht gaan we dat samen uitzoeken.

Ik neem je mee naar het bos, de heide of de bergen. Oertocht zorgt ervoor dat je in contact komt met de natuur, met jezelf en met je oerkompas. Op een no-nonsense manier. 

Doe jij de dingen die écht belangrijk voor je zijn? Wil jij ook volgens je oerkompas leven? Door de connectie te hebben met je oerkompas, kun je gaan navigeren en je richten op je bestemming. Oertocht gaat een stukje mee op die reis.

Zie hieronder een overzicht van mijn diensten.

Ik werk graag 1 op 1 met mijn ‘reizigers’ tijdens dagtochten of meerdaagse tochten. Deze Oertocht sessies vinden plaats in Nederland vanuit Otterlo op de Hoge Veluwe. Sinds 2021 is er ook een Oertocht variant naar de bergen ‘Oertocht Basecamp Oostenrijk’. Ben je op zoek naar nóg meer avontuur en wil je laagdrempelig een bijzondere reis maken, dan is er ‘Oertocht op pad‘. Je kunt dan een etappe mee op een ontdekkingsreis (al dan niet met mentale begeleiding). Dit kan eventueel samen met je buddy. Houd de site en social media in de gaten voor de actuele tochten die gepland staan.

Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@oertocht.nl

%d bloggers liken dit: