Volg je koers

‘Oertocht’ betekent voor Friezen de oversteek en wordt vaak gebruikt in de zin van de oversteek van het vaste land naar de Waddeneilanden. Wij gebruiken het woord voor de oversteek naar een nieuwe start of een nieuw te volgen koers in je leven. Julia Roberts refereerde er ook zo prachtig aan in de film Eat Pray and Love (2010) en noemde het ‘attraversiamo’. 

Ben je tevreden met de koers die jij volgt in je leven? Of heb je misschien een koerswijziging nodig? Tijdens een Oertocht gaan we dat uitzoeken. 

We nemen je mee naar het bos, het strand of de bergen. Oertocht zorgt ervoor dat je in contact komt met de natuur, met jezelf en met je oerkompas. Op een no-nonsensemanier. 

Doe jij de dingen die écht belangrijk voor je zijn? Wil jij ook volgens je oerkompas leven? Door de connectie te hebben met je oerkompas, kun je gaan navigeren en je richten op je bestemming. Oertocht gaat een stukje mee op die reis.

Zie hieronder onze diensten. Wij werken 1 op 1 met onze cliënten, maar organiseren daarnaast regelmatig Oertochten op pad. Houd de site en social media in de gaten voor de actuele tochten die gepland staan. Het is naast deze tochten mogelijk om op aanvraag een dag, weekend of week te organiseren voor particulieren of bedrijven. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@oertocht.nl.

Oertocht Op pad

Oertocht Anneke Goslings

Oertocht Ruurd Mosterd

%d bloggers liken dit: