IMG_1226“The best journeys in life are those that answer questions you never thought to ask.” Rich Ridgeway

Op pad naar Schotland en Wales!

In het voorjaar van 2024 gaat Oertocht op pad met de Camper naar Schotland en Wales. We gaan letterlijk een oversteek maken en op avontuur. Gedurende 10 weken ga ik met mede avonturiers (jij?) een reis van duizenden km’s afleggen. De reis bestaat uit 6 trajecten, die los zijn te reserveren. Je kan alleen of als tweetal aanhaken bij deze waanzinnige tocht langs hoogvlakten, mysterieuze meren, uitgestrekte valleien en indrukwekkende cliffs. Je reist mee in een ruime luxueuze camper met eigen slaapvertrek en uitgerust met allerhande camping en bushcraft materiaal. Het is een volledig georganiseerde reis, gericht op het motto; ‘Relax! Nothing is under control’. Er is veel aandacht voor rust, ruimte, natuur, bushcraft en persoonlijke verdieping.

Doe jij de dingen die écht belangrijk voor je zijn?

Optioneel kun je een coachingstraject volgen, waarbij je vaardigheden kunt trainen op het gebied van mentale weerbaarheid, acceptatie en koers bepalen. De reis is bedoeld als introductie van het oerkompas. Het oerkompas is wat mij betreft je innerlijke kompas die je nodig hebt om je eigen koers te kunnen bepalen.

Lees alles over de werkwijze van Oertocht. 

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar avontuur en grenzen verleggen, die nieuwsgierig is naar zijn eigen oerkompas, die even helemaal zijn zinnen wil verzetten óf op zoek is naar rust en ruimte.

Wees ook voorbereid op actieve dagen buiten in de elementen. Tijdens de reis wordt er gewandeld op onverharde paden in de natuur en in Nationaal Parken. Optioneel kunnen er ook allerlei activiteiten worden gedaan zoals: kajakken, fietsen, vissen, buiten koken, vuur maken, hout bewerken e.d.

Reis

De reis duurt in totaal rond de 10 weken en is opgedeeld in trajecten variërend in tijd en afstand. Je kunt een traject los reserveren óf meerdere aan elkaar knopen. De camper vertrekt eind april vanuit Nederland en komt half juli terug.

  • Traject 1: nader te bepalen
  • Traject 2: nader te bepalen
  • Traject 3: nader te bepalen
  • Traject 4: nader te bepalen
  • Traject 5: nader te bepalen
  • Traject 6: nader te bepalen

Kosten 

De kosten voor een dag/nacht aan boord van de camper bedraagt 150 euro. Dit is op basis van logies en ontbijt. Mocht je iemand mee willen nemen, dit kan! Er is een 2 persoons ‘hut’ in de camper. Kosten zijn dan 125 euro p.p. Inbegrepen in de prijs zijn; brandstofkosten, tolkosten, toegang tot Nationaal Parken, gebruik materiaal aan boord van de camper en je persoonlijke chauffeur (dat ben ik). Niet inbegrepen; overtochten per boot en excursies.

De trajecten liggen nooit geheel vast en er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Alles is bespreekbaar. Er zal qua inhoud zoveel mogelijk op maat worden aangeboden. Het is jouw Oertocht!

De trajecten zullen de komende maanden vorm gaan krijgen dus houd de site in de gaten!

Heb je interesse om mee te gaan? Alvast je plek reserveren? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl