OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“The best journeys in life are those that answer questions you never thought to ask.” Rich Ridgeway

Oppad naar de Noordkaap!

In het voorjaar gaat Oertocht op pad met de Camper naar de Noordkaap in Noorwegen. We gaan letterlijk een oversteek maken en op avontuur. Gedurende 10 weken gaat Anneke met mede avonturiers (jij?) een reis van ruim 6000 km afleggen. De reis bestaat uit 7 trajecten, die los zijn te reserveren. Je kan alleen of als tweetal aanhaken bij deze waanzinnige tocht up north. Je reist mee in een ruime luxueuze camper met eigen slaapvertrek en uitgerust met allerhande camping materiaal. Het is een volledig georganiseerde reis, gericht op het motto; ‘dromen, durven doen!’. Er is veel aandacht voor rust, ruimte, natuur, bushcraft en persoonlijke verdieping.

Doe jij de dingen die écht belangrijk voor je zijn?

Optioneel kun je een coachingstraject volgen, waarbij je vaardigheden kunt trainen op het gebied van mentale weerbaarheid, acceptatie en koers bepalen. De reis is bedoeld als introductie van het oerkompas. Het oerkompas is volgens ons je innerlijke kompas die je nodig hebt om je eigen koers te kunnen bepalen.

Lees alles over de werkwijze van Oertocht. 

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar avontuur en grenzen verleggen, die nieuwsgierig is naar zijn eigen oerkompas, die even helemaal zijn zinnen wil verzetten óf op zoek is naar rust en ruimte.

Wees ook voorbereid op actieve dagen buiten in de elementen. Tijdens de reis wordt er gewandeld op onverharde paden in de natuur en in Nationaal Parken. Optioneel kunnen er ook allerlei activiteiten worden gedaan zoals: kajakken, fietsen, vissen, buiten koken, vuur maken, hout bewerken e.d.

Reis

De reis duurt in totaal rond de 10 weken en is opgedeeld in trajecten variërend in tijd en afstand. Je kunt een traject los reserveren óf meerdere aan elkaar knopen. De camper vertrekt 28 april vanuit Nederland en komt rond medio juli terug.

  • Traject 1: Leeuwarden naar Billund (DK), 600 km, 27 april t/m 2 mei (verkocht)
  • Traject 2: Billund naar Bergen (NW), 1300 km, 3 mei t/m 13 mei (verkocht)
  • Traject 3: Bergen naar Trondheim, 700 km, 14 mei t/m 26 mei (gereserveerd)
  • Traject 4: Trondheim naar Narvik, 1200 km, 27 mei t/m 7 juni (optioneel)
  • Traject 5: Narvik naar Tromsø, 600 km, 7 juni t/m 15 juni (gereserveerd)
  • Traject 6: Noordkaap loop (vanuit Tromsø), 1250 km, 15 t/m 23 juni (verkocht)
  • Traject 7: Tromsø naar Utrecht, 3000 km, 23 juni t/m 13 juli (gereserveerd)

Kosten 

De kosten voor een dag/nacht aan boord van de camper zijn 125 euro p.p. Dit is op basis van logies en ontbijt. Ook inbegrepen in de prijs zijn; brandstofkosten, tolkosten, toegang tot Nationaal Parken, gebruik materiaal aan boord van de camper en je eigen chauffeur (Anneke). Niet inbegrepen; overtochten per boot en excursies.

De trajecten liggen nooit geheel vast en er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Alles is bespreekbaar. Er zal qua inhoud zoveel mogelijk op maat worden aangeboden. Het is jouw Oertocht!

Heb je interesse om mee te gaan? Stuur dan een mail naar info@oertocht.nl

IMG_9707