“The privilege of a lifetime is being who you are.”

  • Joseph Campbell –

Ga je mee naar de bergen? Aan de voet van Oostenrijks grootste reus ‘de Grossglockner’ ligt het authentieke bergdorp Kals. Al jaren kom ik hier in de winter en in de zomer de bergen trotseren en ik neem jou graag mee op een voettocht of een sneeuwschoentocht. 

Oertocht zet sinds de zomer 2021 één tot tweemaal per jaar een basecamp op, op de natuurcamping van Nationaal Park Hohe Tauern. Een waanzinnige plek van waaruit je onder mijn begeleiding Oertochten kunt boeken. Het is laagdrempelig, voor iedereen die zijn/haar ene voet voor de andere kan plaatsen! De tochten zullen worden afgestemd op jouw niveau en wensen. 

Je regelt zelf je accommodatie (daar kan ik je goed bij helpen) en ook je eigen vervoer. Je boekt als het ware je eigen trip en je kunt voor zo lang als je wilt blijven. Tijdens de dagen dat je er bent, kun je bij mij één (of meerdere) Oertocht(en) boeken. We starten en eindigen de tochten vanuit basecamp. De lunch is inbegrepen bij de tocht (vaak bij berghutten). Ontbijt en avondeten regel je zelf. Er is dus ruimschoots tijd om met jezelf te zijn, tot rust te komen en te kunnen reflecteren op de thema’s die aan bod zijn gekomen. 

Zie jij jezelf al lopen langs kristalheldere bergmeren, over prachtige bergpaadjes, langs gezellige berghutten? Dan is dit misschien een koers die bij jou past. Bij de zomer editie is er een grote kans dat labrador Moos graag met je mee huppelt. Alles in overleg uiteraard. 

Als je interesse hebt in de volgende wintereditie van 20 t/m 28 maart 2023 mail me gerust naar info@oertocht.nl voor meer details.