THP_6550

“The privilege of a lifetime is being who you are.”

  • Joseph Campbell –

Ik neem je mee op Oertocht naar buiten. Een tocht die jij kan gaan maken naar onbekende gebieden. Onderweg zal je voor uitdagingen komen te staan. Dit is de reis van de held. De reis zal je doen helpen wat je graag uit het leven wilt halen, wat voor jou van betekenis is en/of wat voor jou een zinvol doel is om voor te werken. 

Ben je in nieuwsgierig om zo’n reis aan te gaan? Sta je op een punt om iets te veranderen in je leven? Zou je graag meer balans in je leven willen? Of heb je moeite met je patronen, die niet voor je werken, te veranderen?

Drie kernwaardes van mijn manier van coaching: 

  • Buiten, in contact met het hier en nu
  • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen
  • Uitdagingen aangaan buiten je comfort zone, tot inzichten komen en toepasbaar maken in je leven

Ik neem je mee naar buiten op jouw tocht. Ervaar de stilte op het strand, het koude frisse zeewater of de slingerende paadjes in de duinen bij het krieken van de dag. Je wordt 1-op-1 gecoacht tijdens een prachtige wandeling, fietstocht of surfsessie in de elementen.

Tijdens de tocht herken je je eigen ontwikkeling. Het zal je doen helpen wat je graag uit het leven wilt halen, wat voor jou van betekenis is, wat voor jou een zinvol doel is om voor te werken. 

Je hebt de keuze tussen een introductie oertocht en/of meerdaagse Oertocht (3 of meer tochten gespreid over een bepaalde periode).

Voor wie

De Oertocht is voor iedereen die open staat en behoefte heeft aan zelfonderzoek en ontwikkeling om een betere versie van zichzelf te worden. 

De Oertocht met mij gaat over : 

  • Coaching in de buitenlucht d.m.v. wandelen, fietsen, surfen, zwemmen etc
  • Coaching voor een held met o.a. methodes uit de mindfulness, neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA) en systemisch werken
  • De tocht naar jouw identiteit

Wees voorbereid op een actief programma buiten op het strand, water en/of in de duinen.

Voor aanvang van de Oertocht heb je een intake met mij. Mede op basis daarvan wordt het programma ontworpen wat het meest geschikt is voor jou. Laat je reis beginnen!!

Mail voor meer informatie of een intake naar info@oertocht.nl.